Tratament Endermolift

Parcurgerea unui ciclu de tratament Endermolift


Faza 1: Evaluarea

Această primă fază permite operatorului LPG să stabilească obiectivele estetice pentru dumneavoastră. După ce aţi răspuns la câteva întrebări, o evaluare personalizată a tenului dumneavoastră, vă va permite să alegeţi tratamentul cel mai adecvat.Faza 2: Tratamentul

Odată ales Kit-ul ENDERMOLIFT cel mai potrivit (Sensitive sau Regular) împreună cu specialistul, vă puteţi întinde comod pe patul de tratament şi vă puteţi bucura de un moment de relax! De la tratamentul express cu durată de 15 minute, la tratamentul complet care durează peste o oră, în combinaţie cu cosmeticele SOINS TECHNIQUES LPG, puteţi să alegeţi protocolul LPG pe măsură pentru obiectivele dumneavoastră de frumuseţe!

Programul asigură 3 acţiuni pentru iluminarea culorii, umplerea ridurilor şi tonifierea conturului, în manieră naturală şi total fără durere!


Faza 3: Menţinerea rezultatelor

În timpul desfăşurării programului ENDERMOLIFT selecţionat, alte faze de evaluare vă vor permite să urmăriţi evoluţia rezultatelor obţinute, în comparaţie cu obiectivele stabilite. La terminarea programului, o serie de şedinţe pentru optimizare (1 pe lună) vor menţine în timp rezultatele deja obţinute. Gândiţi-vă!

 

3 obiective de frumuseţe LPG

Iluminarea pielii Endermolift Atenuarea ridurilor Endermolift LPG Arad Tonifierea conturului LPG Endermolift Arad

Unde suntem

Arad, Strada Lucian Blaga nr.7
Lun-Vin 10.00-18.00 Sam 10.00-14.00
Telefon: 0723 306 469
Email: salonbeautycollection@gmail.com

Go social