Tehnicile LPG funcţionează cu adevărat? Au fost testate ştiinţific?

Metodele LPG sunt utilizate de mulţi ani de către chirurgi plasticieni, dermatologi, medici, fizioterapişti şi centre de înfrumuseţare de faimă internaţională. Eficacitatea lor este demonstrată de peste 110 studii ştiinţifice şi clinice. Studiul cel mai recent, coordonat de profesorul Lafontan (Inserm, Tolosa), demonstrează că acţiunea CELLU M6 de ultimă generaţie redensifică pielea în profunzime activând producţia de colagen (+ 240%) şi de elastină (+ 160%) pentru o eficacitate anti-aging naturală 100%.

Care sunt contraindicaţiile?

În general nu se pot supune tratamentelor ENDERMOLIFT pacienţii care suferă de patologii grave şi evolutive, sau de infecţii ale pielii. În caz de nedumeriri, cereţi sfatul specialistului sau a medicului care vă îngrijeşte.

După cât timp se văd rezultatele?

Deja după prima şedinţă, efectele fiziologice sunt vizibile: pielea arată catifelată, culoarea este uniformă şi luminoasă! După 12 şedinţe, rezultatele sunt concrete: riduri atenuate, contur mai definit, obraji ridicaţi; întreaga faţă arată întinerită!

Este un tratament dureros?

O şedinţă de ENDERMOLIFT nu trebuie să doară niciodată! Din contră, în timpul şedinţei veţi simţi senzaţii plăcute de bunăstare! În cazul în care simţiţi durere, înseamnă că reglarea aparatului nu este bună; nu ezitaţi să discutaţi cu specialistul.

Ce este Kit-ul ENDERMOLIFT?

Este vorba de un kit de accesorii destinate tratamentelor ENDERMOLIFT făcute pe măsură, pentru tipul dumneavoastră de piele; există versiunea Sensitive (pentru piele subţire şi sensibilă) sau Regular (pentru piele normală sau groasă). Pentru uz personal, garantează o igienă totală în timpul tratamentului. Kit-ul ENDERMOLIFT cuprinde 3 capete LIFT de diferite dimensiuni (valve care se adaptează capetelor tratamentului CELLU M6), o faşă elastică pentru faţă şi un tester cosmetic SOINS TECHNIQUES LPG "Compactare Activator de Colagen".

Trebuie să continui folosirea produselor cosmetice în timpul ciclului de tratamente?

Desigur! Hidratarea este esenţială pentru a proteja zilnic pielea. Pentru o eficacitate anti-aging şi mai mare, vă recomandăm să folosiţi produsele cosmetice ‘SOINS TECHNIQUES LPG’ ca un supliment pentru tratamentele ENDERMOLIFT. Studiată de experţii LPG, această linie de produse conţine principii active în concentraţii mari, poate stimula reînnoirea celulelor pielii şi o protejează de factorii externi de oxidare (raze UV, radicali liberi...). Stimularea ţesuturilor cu LPG amplifică eficacitatea produselor cosmetice.

Rezultatele durează în timp?

Vizibile imediat, rezultatele durează în timp. După un tratament iniţial de atac, o şedinţă de optimizare pe lună este suficientă pentru menţinerea şi optimizarea efectelor tratamentelor ENDERMOLIFT.

Am facut injecţii cu toxina botulinica (Botox®) şi/sau cu acid hialuronic. Pot urma oricum un program ENDERMOLIFT?

Sigur! Este chiar recomandat să integraţi aceste intervenţii cu stimularea ţesuturilor, care este 100% naturală, obţinută cu ENDERMOLIFT. Înainte de injectii, ENDERMOLIFT permite oxigenarea ţesuturilor şi îmbunătăţirea vasculară, favorizând o mai bună absorbţie a produselor injectate. După injecţii, ENDERMOLIFT ajută o distribuire omogenă a produselor de umplere. Este indicat doar să evitaţi tratamentele pe zonele supuse injecţiilor timp de câteva zile (sau cel puţin până persistă inflamaţia). Nu ezitaţi să cereţi sfatul medicului sau chirurgului plastician.

ENDERMOLIFT este compatibil cu un lifting?

Este de asemenea recomandat să vă supuneţi câtorva şedinţe ENDERMOLIFT înainte şi după un lifting, cu aprobarea în prealabil a chirurgului! În acest scop, experţii LPG au creat protocoale specifice pre şi post lifting. Pre-operator: ENDERMOLIFT permite oxigenarea ţesuturilor şi îmbunătăţirea vasculară pentru a pregati mai bine pielea pentru intervenţie. Post-operator: datorită acţiunii sale drenante, ENDERMOLIFT favorizează reabsorbţia edemelor şi reduce complicaţiile care pot apărea dupa operaţie. Nu ezitaţi să cereţi sfatul chirurgului.

3 obiective de frumuseţe LPG

Iluminarea pielii Endermolift Atenuarea ridurilor Endermolift LPG Arad Tonifierea conturului LPG Endermolift Arad

Unde suntem

Arad, Strada Lucian Blaga nr.7
Lun-Vin 10.00-18.00 Sam 10.00-14.00
Telefon: 0723 306 469
Email: salonbeautycollection@gmail.com

Go social