Aveţi perniţe localizate şi atunci când slăbiţi, nu pierdeţi niciodată din zonele dorite? Asiguraţi-vă! Tratamentul Lipomasaj vă permite să stimulaţi grăsimea localizată şi să favorizaţi o pierdere a grăsimii în mod natural. În acest fel veţi acţiona doar în zonele unde este nevoie!


Echilibrul între producerea şi eliminarea grăsimilor, e un procedeu natural asigurat de celulele numite adipocite. În ciuda faptului că aveţi un stil de viată sănătos şi activitate fizică regulată, se întâmplă de multe ori ca procesul de acumulare a adipozităţii să se mărească odată cu trecerea anilor.

Acţiunea LPG: Stimularea mecanică a ROLELOR LPG stimulează în profunzime reacţii biologice, reactivând eliminarea grăsimilor.

Rezultate: Este favorizată eliminarea grăsimilor pe cale naturală, silueta arată mai subţire, perniţele dispar şi mai ales se pierde în centimetri în zonele dorite.


 

Celulita, un adevărat coşmar pentru unele persoane, afectează aproape 90% din femei! Şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, zonele cu celulită rămân neschimbate de exerciţiile fizice şi dietele cele mai drastice.


Celulita este cauzată în acelaşi timp de un exces de grăsimi în interiorul adipocitelor (celulelor adipoase) şi de retenţia hidrică ce le înconjoară. La acestea se adaugă, de cele mai multe ori, fibroza cutanată. Mărindu-se, adipocitele deformează suprafaţa pielii, provocând efectul de coajă de portocală.

Acţiunea LPG: Stimularea mecanică a ROLELOR LPG permite înmuierea ţesuturilor (reduce fibroza), stimulând microcirculaţia şi ajutând la eliminarea grăsimilor.

Rezultate: Pielea devine mai moale şi mai netedă şi celulita dispare progresiv!

Variaţii în greutate, sarcini, stiluri de viaţă, obiceiuri alimentare şi...timpul...pielea îşi pierde compactarea şi elasticitatea. Chiar dacă relaxarea pielii afectează întregul corp, unele zone sunt mai sensibile decât altele: coapsele, abdomenul, braţele...


Acest fenomen este cauzat de încetinirea producţiei de fibre de colagen şi elastină ca operă a fibroblastelor.

Acţiunea LPG : Acţiunea ROLELOR LPG, combinată cu mobilizarea cutanată ritmată, acţionează asupra fibroblastelor şi activează producţia acestor fibre, atât de indispensabile pentru susţinerea pielii (colagen şi elastină)

Rezultate: Redensificată în profunzime, pielea arată mai fermă şi mai tonică!

E bine să slăbiţi, însă nu e de ajuns! Să vă păstraţi formele şi volumul armonioase, e şi mai bine! Zonele cele mai problematice sunt în general şoldurile, abdomenul şi mai ales, coapsele (care pot deveni plate sau asimetrice). Se întâmplă des, ca volumul siluetei să nu fie simetric şi formele să fie lipsite de armonie.


Acţiunea LPG:  ROLELE LPG  vă permit să remodelaţi silueta într-o manieră precisă şi orientată. Volumul va fi reechilibrat pentru a reda corpului forma sa ideală.

Rezultate: Contur remodelat, forme estetice, siluetă armonioasă.

Unde suntem

Arad, Strada Lucian Blaga nr.7
Lun-Vin 10.00-18.00 Sam 10.00-14.00
Telefon: 0723 306 469
Email: salonbeautycollection@gmail.com

Go social